NoScript

Имамо огромно задовољство да вам представимо наш вртић “Петар Пан” 3.

Након великог успеха првог и другог вртића, одлучили смо да проширимо наше капацитете како бисмо могли примити више малишана и омогућити им угодно и безбедно одрастање.

У нашем новом вртићу “Петар Пан” 3, наставићемо да радимо по НТЦ програму, који је специјално дизајниран за рану
стимулацију за моторичке и когнитивне способности деце како бисмо им помогли да напредују на сваком пољу.

Такође, предшколска установа “Петар Пан” има и своју личну кухињу у којој спремамо храну нашој деци из вртића, као и деци из других вртића. За нас, квалитетна и здрава исхрана наших малишана је изузетно важна. Заједно са нашим нутриционистом, обезбеђујемо најбоље намирнице и пажљиво креирамо оброке који су нутритивно богати и укусни.

Једна од ствари коју ћете приметити када посетите наш нови објекат јесте предивно велико двориште са пуно различитих справа и опреме за игру. Наши малишани ће уживати уз стручан надзор наших професионалних васпитача.

Упис за наш нови објекат је у току.
Можете се пријавити кликом ОВДЕ.

Надамо се да ћете се одлучити да ваше дете упишете у наш вртић “Петар Пан” 3. То је место где ће ваше дете имати пријатеље, стицати нова знања, развијати своје способности и бити апсолутно сигурно и срећно.

Поносни смо што смо добили прилику да будемо део вашег пута у родитељству, а надамо се да ћемо заједно стварати дивну причу о вашој деци и њиховом одрастању.

Ваш контакт, а самим тим и Вашу пријаву за упис Вашег детета у наш вртић, можете оставити кликом на дугме “ПРИЈАВИТИ СЕ” које се налази на почетнoj страници сајта.

ПУ “Петар Пан” 1 и 2 се налазе у улици Илинденска 103.

ПУ “Петар Пан” 3 се налази у улици Радована Мићовића 22а.

keyboard_arrow_up