NoScript

Са великим задовољством вам саопштавамо да је ове године вртић “Петар Пан”  спреман да испуни све жеље наших малишана!

Поносно објављујемо да је велики базен поново постављен у нашем дворишту, што значи да је сезона купања управо почела!

Сваке године, вртић “Петар Пан” се труди да буде иновативан и да унесе нове ствари које ће деци донети корист, али и водити рачуна о њиховој безбедности. Купање у базену је један од најомиљенијих дечијих активности, и ми смо се побринули да све буде максимално безбедно и забавно.

КАКО СУ ДЕЦА ИЗ ВРТИЋА “ПЕТАР ПАН”  УЖИВАЛА ПРОШЛЕ ГОДИНЕ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЕ.

Свака група има своје дане резервисане само за купање! Наши пажљиви васпитачи су уз децу све време, а додатно осигурање пружају и наши инструктори пливања.
Сва деца су опремљена прслуцима за пливање.

Деца су неизмерно узбуђена због почетка сезоне купања и једва чекају тај први тренутак када ће закорачити у воду. Њихово узбуђење је заразно, а сви родитељи с нестрпљењем очекују да виде своје малишане како уживају у воденим активностима.

У вртићу “Петар Пан” смо свесни колико је важно да деца слободно и сигурно истражују свет око себе. Купање пружа деци прилику да развијају моторичке вештине, јачају мишиће и истражују своје границе. Уз то, пливање има и позитиван утицај на дечји емотивни и социјални развој, подстичући самопоуздање, друштвене вештине и тимски дух

Будући да нам је безбедност на првом месту, молимо вас да се придржавате свих правила која смо поставили како би се свако дете осећало сигурно. Такође се надамо да ћете поделити са нама своје искуство и повратне информације о сезони купања, како бисмо и даље унапређивали наше активности.

У име свих запослених у вртићу “Петар Пан”, желимо вам предивно лето и узбудљиву сезону купања!

keyboard_arrow_up