NoScript

У Вртићу Петар Пан, увек смо посвећени томе да нашој деци пружимо незаборавне тренутке и искуства. Зато смо ове године као поклон за Нову 2024. годину одлучили да их изненадимо на јединствен начин. Први у нашем граду, одвели смо сву децу у познати биоскоп “Cineplexx” – једно од најпопуларнијих места за забаву.

Само замислите, 190 деце из вртића, у пратњи наших васпитача, препустило се чарима седме уметности. За многе малишане, ово је било прво искуство посете биоскопу, што је учинило догађај још посебнијим.

Организација је била беспрекорна, с обзиром на велики број деце. Млађе групе имале су организован превоз аутобусом, док су старија деца пешачила до “Cineplexx”-a. Бринули смо о сваком детаљу како бисмо обезбедили сигурност и удобност наше деце.

Наша мисија је да не само образујемо, већ и пружимо незаборавне тренутке нашим малишанима. Зато смо одлучили да ово вођење деце у биоскоп буде ПОКЛОН који ће их развеселити за Нову 2024. годину. Свако дете је добило кокице и воду или сок по избору како би се потпуно препустили чарима филма.

Поклони и поклањање су израз најтоплијих осећања, а ми смо желели да овогодишњи поклон буде посебан и аутентичан. На тај начин, желимо да чувамо традицију, осећај припадности и властити идентитет наше деце.

За нас је даривање више од самог материјалног поклона. Оно креира успомене за цео живот. Зато смо се потрудили да овогодишњи поклон малишанима изазове осмехе и остане урезан у њиховим срцима.

У уметности даривања, свиђа нам се да померамо границе. Овогодишњи новогодишњи поклон за наше малишане свих васпитних група био је одлазак у биоскоп “Cineplexx”. Верујемо да је ова оригинална идеја засенила сваки пакетић и донела радост и срећу на лицима наших најмлађих чланова.

У вртићу “Петар Пан”, радујемо се сваком тренутку проведеном са децом и трудимо се да сваки дан буде посебан. Наша посвећеност и љубав према деци је нешто што нас издваја, а одлазак у биоскоп “Cineplexx” био је само један од начина да им то покажемо.

Захвални смо на прилици да део своје радости поделимо са децом и обрадујемо их у овом посебном периоду године. Одлазак у биоскоп “Cineplexx” заиста је био јединствен доживљај за сву децу у нашем вртићу, а ми смо поносни што смо први у граду који су извели децу у оволиком броју.

Хвала што нам указујете поверење и омогућавате да стварамо незаборавне успомене за наше малишане.

 

Више слика можете погледати ОВДЕ.

keyboard_arrow_up