NoScript

,,Дечија недеља” , шта је то?

…то је недеља где се слави право деце да уживају у детињству и свим његовим благодетима. Њен овогодишњи слоган ,,Подељена срећа два пута је већа” наглашава значај солидарности и сарадње као веома битних вредности за разумевање, прихватање и уважавање различитости и равноправности.

И ове, као и претходних година ПУ ,,Петар Пан” препознаје релевантност ове манифестације и са великим ентузијазмом и преданошћу прилази планирању и организовању активности за малишане, водећи рачуна о њиховим афинитетима, могућностима и интересовањима.

Тако је у програму обележавања Дечије недеље, уторак посвећен деци и спорту, па су она учествовала у спортским активностима, организованим у сарадњи са школицом спорта ,,Фока”. Кадрови које је камера забележила том приликом дочаравају део позитивне и радне атмосфере коју су деца заједно са тренерима током вежбања стварала.

У прилогу можете послушати како руководилац и главни васпитач Уна Хусак говори о деци из вртића Петар Пан, њиховим спортским активностима и школици спорта. Такође, бивши олимпијац, члан репрезентације Србије на Олимпијади у Лондону, тренер СК “Фока” , Дарко Живановић, говори о томе ста су деца данас радила и шта је битно научити кроз игру.

Дечија недеља и у ПУ Петар Пан.

Погледајте ОВДЕ

Izvor: RTKragujevac

keyboard_arrow_up